Estimare Preț Traducere

Estimare de preț pentru traduceri - Află cât costă traducerea
Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos pentru a primi o estimare de preţ rapidă pentru traducerea documentelor dumneavoastră.
Notă: datele personale de contact vor fi folosite exclusiv pentru validarea cererii. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor introduse în formular.
Cu legalizarea notarială
fișiere acceptate (pdf, doc, txt, xls) Pentru trimiterea mai multor documente recomandăm arhivarea acestora într-un singur fisier .zip sau .rar

Știri și Noutăți

Garanția calității la tarife competitive!
Pentru noi fiecare client este unic şi încercăm să ne adaptam perfect nevoilor si cerintelor lui, atât în privinţa termenelor de predare cât şi în privinţa terminologiei, formatului şi a preţului.
Anunț
Ne-am mutat pe Strada Hatmanul Arbore nr. 15-19, lângă Spitalul de Urgenţă Floreasca. Pentru detalii, vă rugăm să accesaţi pagina de contact.
Externalizare Traduceri
În mediul curent de afaceri există o presiune continuă de a fi eficient şi de a avea costuri minime de funcţionare. Înfiinţarea propriului departament de traduceri s-a dovedit de multe ori a nu fi o alegere bună, având în vedere faptul că de cele mai multe ori volumul de lucru nu este constant, iar câteva persoane nu pot face faţă cerinţelor de traduceri urgente...
mai mult...
Testaţi-ne gratuit!
Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor prestate, suntem de acord să efectuăm traduceri de test. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.