Despre Noi

Traduceri Profesionale în majoritatea limbilor europene

Firma Metafrasis s-a înfiinţat în 2005 în Bucureşti, având ca obiectiv furnizarea de traduceri profesionale din majoritatea limbilor europene. Bazându-ne pe trei coordonate principale (respectarea strictă a termenelor impuse de clienţi, calitate şi confidenţialitate) am devenit în scurt timp partenerul de încredere al multor companii naţionale şi multinaţionale.

Încă de la început, am acordat o foarte mare atenţie capitalului nostru uman. Succesul nostru este legat în cea mai mare măsură de calităţile echipei noastre de traducători şi revizori. Echipa noastră de lingvişti profesionişti este alcătuită din traducători calificaţi şi experimentaţi selectaţi pe baza unui proces foarte riguros şi evaluaţi continuu.

Standardele noastre operaţionale se bazează pe un management de proiect riguros şi pe asigurarea calităţii. Managerii noştri de proiect se asigură în permanenţă, de la momentul alcătuirii echipei de traducători şi până la finalizarea proiectului, că traducerea dumneavoastră este realizată eficient şi predată la timp. El este cel care ţine ţine legătura cu reprezentantul clientului pentru a se asigura că sunt respectate cerinţele cu privire la terminologie şi la format.

Utilizând cele mai recente unelte software pentru eficientizarea procesului de traducere (memorii de traducere, glosare de termeni) am reuşit să reducem cu mult timpul de efectuare a traducerii şi costurile în beneficiul clientului.

Dorim să dezvoltăm relaţii de lungă durată cu clientul şi de aceea promovăm preţuri corecte, în funcţie de efortul depus.

Încercăm în permanenţă să ne îmbunătăţim serviciile şi să venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor prin flexibilitate, profesionalism şi tarife competitive.
Cere Cotaţie sau Informează-te rapid!
Foloseşte formularul pentru a adresa orice întrebare despre:

preţul traducerilor, durata unei traduceri, legalizarea traducerilor, traduceri tehnice sau traduceri specializate, livrarea traducerilor, modalitatea de lucru, modalitatea de plată.
Notă: datele personale de contact vor fi folosite exclusiv pentru validarea cererii. Vă rugăm să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor introduse în formular.